PROJECTONDERSTEUNING


Specifieke ondersteuning en persoonlijke projecten

  Wilt u specifieke ondersteuning bieden? Bijvoorbeeld een aantal nieuwe schoolbankjes financieren voor kinderen op een behoeftige school die anders op de grond moeten zitten? Voor € 450 kunnen we 10 tweepersoons schoolbankjes laten maken door een plaatselijke smid in Mfuwe, Zambia. We sturen u dan een foto van de schoolbankjes en de klas waar ze terecht zijn gekomen. Wilt u, bijvoorbeeld samen met ouders, collega’s en het bestuur of directie een vanwege pensionering afscheid nemende collega eren die zegt geen cadeaus te willen ontvangen? Dan kunt u een school van een LOGO 2000 pakket voorzien en daarmee de leerkrachten ondersteunen. We kunnen foto's van de school en het team aan u doorgeven en tevens het postadres van de school. U kunt dan zelf contact onderhouden met de school. 

   Wilt u speeltoestellen aan een school doneren voor op het schoolplein, zoals een glijbaan, klimrek of schommels? We kunnen die ter plaatse laten maken en u de foto's sturen nadat de toestellen zijn geplaatst. Wilt u geld inzamelen voor een LOGO 2000-pakket voor een school en dat pakket zelf gaan brengen en eventueel op die school een paar weken als vrijwilliger ondersteuning bieden, zoals het verzorgen van voorleesuurtjes, spelletjes doen in de pauze, sportactiviteiten begeleiden, etc.? Wij kunnen u daarbij ondersteunen en tevens reis- en verblijfadvies geven. Voor zulke specifieke en persoonlijke projecten, neem eerst contact op met Stichting Kambo, in nader overleg met u kunnen wij dan de juiste bestemming voor uw donatie vaststellen. Dit kan door een e-mail te sturen naar stichtingkambo@gmail.com, waarna wij contact met u op zullen nemen.


Actie

Voor de scholen in Zambia verzamelen we gebruikte laptops. ANBI

Stichting Kambo is per 1 januari 2017 aangemerkt als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI), waardoor uw donatie fiscaal voordeel op kan leveren. Informatie daarover kunt u vinden op de website van de Belastingdienst.