BULLETIN BOARD

Het Bulletin Board is een prikbord waarop Stichting Kambo losse teksten zet die gerelateerd zijn aan de projecten van de stichting. Deze teksten zijn veelal in het Engels.

This is a bulletin board where the Kambo Foundation publishes separate texts related to the projects of the foundation. These texts are mostly written in the English language.

• School-Language Academy - Zambia
Project LOGO 2000 Zambia.pdf
Adobe Acrobat document 567.9 KB

De districtsafgevaardigde van het ministerie van onderwijs in Zambia volgt de ontwikkelingen in het project LOGO 3000 op de voet. Ze heeft voor onze relaties een aanbeveling geschreven.

The district deputy of the Ministry of Education in Zambia is following the developments in the LOGO 3000 project closely. She has written a recommendation for our relations.

Recommendation Letter Ministry.pdf
Adobe Acrobat document 86.5 KB